Menu

Wie zijn wij

Lommers Decoration en Lommers Paint-Protection zijn de familiebedrijven van Arie en Thom Lommers; vader en zoon. Bij ons kunt u rekenen op jarenlang opgebouwde expertise op technisch en applicatiegebied. Dit betekent dat we u praktisch en creatief kunnen adviseren over alle soorten verf en hun toepassingsmogelijkheden.

Kennis en ervaring

Arie Lommers: “Ik heb 20 jaar voor Sigma Coatings gewerkt. Als filiaalmanager heb ik veel te maken gehad met de verftechnische en applicatiebegeleiding van onder andere schildersbedrijven, architecten, bouw- en aannemersbedrijven. Daarvoor heb ik ruim 15 jaar bij andere bedrijven alle praktische ins and outs van het schildersvak geleerd. Mijn zoon is in mijn voetsporen gestapt en is bezig om zich deze knowhow eigen te maken. Waar nodig werken we samen met specialisten op andere vakgebieden.”

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Lommers Decoration is specialist in spuit- en schilderwerk voor bedrijven en particulieren. U kunt ons inschakelen voor klussen in heel Nederland. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vraag offerte aan