Menu

Schilderwerk

Bij Lommers Decoration kunt u terecht voor al uw binnen- en buitenschilderwerk. Schilderwerk heeft in ons land een uitzonderingspositie. In andere landen wordt vooral gekeken naar de technische eigenschappen van de eindlaag. Bij ons is ook de esthetische waarde van groot belang. Daarbij hebben we in ons land met vocht en soms sterk schommelende temperaturen te maken. 

Vanuit onze achtergrond en ervaring kunnen we u adviseren over alle soorten verf en hun toepassingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan sterk reinigbaar, bepaalde hardheid, bestand tegen chemicaliën, vochtregulerend, temperatuurconsistent et cetera. Vanzelfsprekend werken we met materialen die het milieu zo min mogelijk belasten, zoals wettelijk is voorgeschreven.

Geprotocolleerde werkwijze

Om u het beoogde resultaat te garanderen, werken we met een goede inspectie en een daarop afgestemd plan van aanpak. Omdat vooral buitenschilderwerk door vele factoren beïnvloed kan worden, is het extra belangrijk om volgens een vaste methodiek te werken (IPPA).

  • Inspectie – Bij opname van het werk maken we eerst een inspectierapport, om de bestaande situatie vast te leggen. Hierin omschrijven we eventuele gebreken van de ondergrond. Bijvoorbeeld houtrot, openstaande verbindingen, kwaliteit van het binnenschilderwerk op de gevelkozijnen, de situatie van de verflaag, de kleur et cetera.
  • Prijsvorming – Op basis van het plan van aanpak begroten we de kosten en maken we de verschillende posten voor u inzichtelijk.
  • Plan van aanpak – Naar aanleiding van het inspectierapport maken we een voorstel. Hierin beschrijven we hoe we de eventuele gebreken herstellen en waarmee. Ook staat in dit voorstel welk verfsysteem we toepassen met de uiteindelijke kleur(en). Dit begeleiden we met kenmerkbladen met technische gegevens van de gekozen producten.
  • Afronding – Ten slotte nemen we de planning en overige details met u door.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Lommers Decoration is specialist in spuit- en schilderwerk voor bedrijven en particulieren. U kunt ons inschakelen voor klussen in heel Nederland. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vraag offerte aan